AtBeta
Hopp til innhold

AtBeta

Din nye nettbutikk

Din nye, personlige og brukervennlig nettbutikk for kjøp og administrasjon av billetter og reisekort til fremtidens mobilitetstilbud.

Ulike reisende - ulike behov

For deg som ikke ønsker å bruke app for å kjøpe billett kan du fortsatt bruke t:kortet ditt i den nye nettbutikken.

Prøv morgendagens nettbutikk i dag

Dersom du foretrekker t:kort fremfor app, er du hjertlig velkommen til å bli med som testpilot i en tidlig versjon av den nye nettbutikken. Da får du tilgang til de lengste periodebillettene som ikke lenger er tilgjengelige i dagens nettbutikk, og du kan komme med dine tilbakemeldinger og innspill til den nye nettbutikken. Akkurat nå er dette aktuelt for deg som oppfyller de fire kriteriene du ser her, men vi vil fortløpende tilby flere billettyper, betalingsmåter og reisetyper.

Hvorfor bli med som testpilot?

Som testpilot får du bidra til å teste, påvirke og forbedre nettbutikken sammen med oss. Den nye nettbutikken vil være mer moderne og brukervennlig, og utvikles kontinuerlig med flere funksjoner. Dersom du i dag bruker t:kort må du uansett over på ny nettbutikk i løpet av de nærmeste månedene.Blir du med allerede nå kan du påvirke hvordan nettbutikken blir. I pilotfasen vil du i nettbutikken få tilgang på de periodebillettene som nå fases ut fra eksisterende nettbutikk.

Hvor er vi og hvor skal vi?

  1. Opprett brukerprofil med telefonnummerMarkert som igang
  2. Koble ditt t:kort til din nye AtB brukerprofilMarkert som igang
  3. Kjøp periodeprodukt 30 eller 180 dagerMarkert som igang
  4. Se status på billetter og hent ut kvitteringerMarkert som igang
  5. Innlogging med foretrukket tredjepartskonto, slik som Google eller FacebookMarkert som ikke satt igang
  6. Lagring av og betaling med bankkortMarkert som ikke satt igang
  7. Bestilling av nytt t:kortMarkert som ikke satt igang
  8. Alle billetter tilgjengelige - for alle transporttjenesterMarkert som ikke satt igang
  9. Deling av billetter og kjøp på vegne av andreMarkert som ikke satt igang
Din personlige AtB-profil tar vare på alle billettene og reisepreferansene dine. Enten du kjøper billetter i app eller nettbutikk vil du ha oversikt over dem i profilen – når som helst – fra hvor som helst.

Hvorfor lager vi ny nettbutikk?

I løpet av 2021 endrer vi billettsystemet vårt ved å gå over til det vi kaller ID-basert billettering. Kort fortalt betyr dette at billettene vil være knyttet en personlig profil som du oppretter, i stedet for å være avhengig av din fysiske billettbærer - slik som appen på telefonen eller t:kortet ditt. Ved å la reisende ta i bruk pilotversjoner tidlig kan vi sikre en kundeopplevelse som overgår den du er vant til fra før Vi lover å holde deg godt informert om endringene og hvordan de vil påvirke akkurat deg!