AtBeta
Hopp til innhold

AtBeta

Din nye nettbutikk

Vi har lansert en ny og brukervennlig nettbutikk for kjøp og administrasjon av billetter! I løpet av 2021 vil den erstatte eksisterende løsning for alle våre reisende, men allerede nå kan du ta den i bruk dersom du reiser med periodebillett på t:kort med buss eller trikk. Du kan lese mer om omleggingen her: https://www.atb.no/vi-oppgraderer/

Kom i gang

Foretrekker du t:kort fremfor app? Da er du hjertelig velkommen til å prøve ut og forbedre den nye nettbutikken. I første omgang får du tilgang til å kjøpe utvalgte periodebilletter for bybuss/trikk i sone A. Vi vil gradvis tilby flere billettyper og konsepter slik at nettbutikken møter behovene til alle våre reisende uten smarttelefon. Akkurat nå er nettbutikken aktuell for deg som oppfyller de kriteriene du ser her, og for deg som ikke kjøper billetter på vegne av andre. ------- OBS! I en overgangsperiode kan du oppleve at t:kortet ditt ikke godkjennes av kortlesere ombord i buss. Du kan likevel trygt reise - ved en eventuell kontroll vil kontrolløren kunne lese av gyldig billett på t:kortet ditt.

Prøv ny nettbutikk

Ulike reisende - ulike behov

Det skal være enkelt å reise med AtB for alle våre reisende – uansett forutsetninger eller behov. Dersom du ikke har mulighet til eller ønske om å bruke app til billettkjøp, kan du registrere t:kortet ditt i den nye nettbutikken og kjøpe billetter der.

Hvorfor prøve ut tidlig?

Vi ønsker at du tester, påvirker og forbedrer nettbutikken sammen med oss slik at tjenesten kan bli best mulig – for flest mulig. Den nye nettbutikken vil være mer moderne og brukervennlig, og utvikles kontinuerlig i tett samarbeid med ulike interessegrupper og brukere. Nå må brukere av t:kort på buss/trikk/tog uansett over på ny nettbutikk for å reise. Blir du med allerede nå kan du påvirke hvordan nettbutikken blir. - Enklere og mer oversiktlig for deg. - Påvirk utviklingen av nettbutikk direkte. - Få tilgang til periodebilletter på t:kort. - Administrer t:kort og billetter selv. Dersom du mister et t:kort kan du selv sperre det og erstatte det med et nytt. - Alle billettkjøp klare til bruk - med en gang de er kjøpt! Du trenger ikke lenger vente på at billetten skal aktiveres på t:kortet ditt.

Hvor er vi og hvor skal vi?

 1. Opprett brukerprofil med telefonnummer eller e-postMarkert som igang
 2. Registrer t:kortet ditt på ny AtB brukerprofil i nettbutikkenMarkert som igang
 3. Kjøp periodeprodukt 7, 30 eller 180 dagerMarkert som igang
 4. Se status på billetter og hent ut kvitteringerMarkert som igang
 5. Kjøp klippekort 10-reiser (sone A)Markert som igang
 6. Bipping av t:kort på regionbussMarkert som ikke satt igang
 7. Klippekort (10 reiser) alle sonerMarkert som ikke satt igang
 8. Varsling ved utløp av periode- eller klippekortsbilletterMarkert som ikke satt igang
 9. Support for English languageMarkert som ikke satt igang
 10. Lagring og automatisk trekk fra bankkortMarkert som ikke satt igang
 11. Periodebilletter hurtigbåtMarkert som ikke satt igang
 12. Felles innlogging med AtB appMarkert som ikke satt igang
 13. Kjøp og administrasjon på vegne av andreMarkert som ikke satt igang
 14. Valgfri periodeMarkert som ikke satt igang
Din personlige AtB-profil tar vare på alle billettene og reisepreferansene dine. Enten du kjøper billetter i app eller nettbutikk vil du ha oversikt over dem i profilen – når som helst – fra hvor som helst.

Hvorfor lager vi ny nettbutikk?

I løpet av 2021 endrer vi billettsystemet vårt ved å gå over til det vi kaller ID-basert billettering. Kort fortalt betyr dette at billettene vil være knyttet en personlig profil som du oppretter, i stedet for å være knyttet til én fysisk billettbærer - slik som smarttelefonen eller t:kortet ditt. Ved å la reisende ta i bruk pilotversjoner tidlig kan vi sikre en kundeopplevelse som overgår den du er vant til fra før. Vi lover å holde deg godt informert om endringene og hvordan de vil påvirke akkurat deg!