AtBeta
Hopp til innhold

AtBeta

Din nye nettbutikk

Vi har lansert en ny og brukervennlig nettbutikk for kjøp og administrasjon av billetter! På sikt skal den erstatte eksisterende t:kort-løsning for alle våre reisende. Nå er den i bruk for deg som reiser med periodebillett eller klippekort med 10 enkeltbilletter på buss eller trikk. Du kan lese mer om omleggingen på atb.no/vi-oppgraderer

Kom i gang

Foretrekker du t:kort fremfor app? Da er du hjertelig velkommen til å bruke og bidra til å gjøre ned nye nettbutikken bedre. I første omgang får du tilgang til å kjøpe periodebilletter eller digitalt klippekort for buss/trikk. Vi vil gradvis tilby flere billettyper og konsepter slik at nettbutikken møter behovene til alle våre reisende uten smarttelefon. Salg av billetter til hurtigbåt vil komme i 2023.

Prøv ny nettbutikk

Ulike reisende - ulike behov

Det skal være enkelt å reise med AtB for alle våre reisende – uansett forutsetninger eller behov. Dersom du ikke har mulighet til eller ønske om å bruke app til billettkjøp, kan du registrere t:kortet ditt i den nye nettbutikken og kjøpe billetter der.

Hvorfor prøve ut tidlig?

Vi ønsker at du tester, påvirker og forbedrer nettbutikken sammen med oss slik at tjenesten kan bli best mulig – for flest mulig. Den nye nettbutikken vil være mer moderne og brukervennlig, og utvikles kontinuerlig i tett samarbeid med ulike interessegrupper og brukere. Nå må brukere av t:kort på buss/trikk/tog uansett over på ny nettbutikk for å reise, og du kan påvirke hvordan nettbutikken blir. - Enklere og mer oversiktlig for deg. - Påvirk utviklingen av nettbutikken direkte. - Få tilgang til periodebilletter eller klippekort på t:kort. - Administrer t:kort og billetter selv. Dersom du mister et t:kort kan du selv sperre det og erstatte det med et nytt. - Alle billettkjøp klare til bruk - med en gang de er kjøpt! Du trenger ikke lenger vente på at billetten skal aktiveres på t:kortet ditt.

Hvor er vi og hvor skal vi?

 1. Opprett brukerprofil med telefonnummer eller e-postMarkert som igang
 2. Registrer t:kortet ditt på ny AtB brukerprofil i nettbutikkenMarkert som igang
 3. Kjøp periodeprodukt 7, 30 eller 180 dagerMarkert som igang
 4. Se status på billetter og hent ut kvitteringerMarkert som igang
 5. Kjøp klippekort 10-reiser (sone A)Markert som igang
 6. Bipping av t:kort på regionbussMarkert som igang
 7. Varsling ved utløp av periode- eller klippekortsbilletterMarkert som igang
 8. Support for English languageMarkert som igang
 9. Kjøp og administrasjon på vegne av andreMarkert som igang
 10. Lagring og automatisk trekk fra bankkortMarkert som ikke satt igang
 11. Periodebilletter hurtigbåtMarkert som ikke satt igang
 12. Felles innlogging med AtB appMarkert som ikke satt igang
 13. Valgfri periodeMarkert som ikke satt igang
Din personlige AtB-profil tar vare på alle billettene og reisepreferansene dine. Enten du kjøper billetter i app eller nettbutikk vil du ha oversikt over dem i profilen – når som helst – fra hvor som helst.

Hvorfor lager vi ny nettbutikk?

Vi er i gang med å endre billettsystemet vårt ved å gå over til det vi kaller ID-basert billettering. Kort fortalt betyr dette at billettene vil være knyttet en personlig profil som du oppretter, i stedet for å være knyttet til én fysisk dings - slik som smarttelefonen eller t:kortet ditt. Ved å la reisende ta i bruk pilotversjoner tidlig kan vi sikre en kundeopplevelse som overgår den du er vant til fra før. Vi lover å holde deg godt informert om endringene og hvordan de vil påvirke akkurat deg!