AtBeta
Hopp til innhold

AtBeta

Din nye nettbutikk

Vi lager nå en ny og mer brukervennlig nettbutikk for kjøp og administrasjon av billetter! I løpet av 2021 vil denne nettbutikken erstatte eksisterende løsning for alle våre reisende, men allerede nå kan du ta den i bruk gjennom piloteringsfasen.

Prøv morgendagens nettbutikk!

AKKURAT NÅ: Bli med i trekningen av tre gavekort på 1000 kr. Alt du trenger å gjøre er å opprette profil i ny nettbutikk, samtykke til at vi kan kontakte deg per e-post og kjøpe en billett i løpet juni. -------- Foretrekker du t:kort fremfor app? Da er du hjertelig velkommen til å prøve ut og forbedre den nye nettbutikken sammen oss. I første omgang får du tilgang til å kjøpe utvalgte periodebilletter for bybuss/trikk i sone A. Akkurat nå er nettbutikken aktuell for deg som oppfyller de kriteriene du ser her, men vi vil fortløpende tilby flere billettyper, betalingsmåter og funksjoner. ------- Pilottips! Billettene du kjøper i ny nettbutikk aktiveres straks etter betaling. Nå trenger du ikke lenger vente på aktivering av billett :)

Prøv ny nettbutikk

Ulike reisende - ulike behov

Det skal være enkelt å reise med AtB for alle våre reisende – uansett forutsetninger eller behov. Dersom du ikke har mulighet til eller ønske om å bruke app til billettkjøp, kan du registrere t:kortet ditt i den nye nettbutikken og kjøpe billetter der.

Hvorfor bli med som testpilot?

Som testpilot får du bidra til å teste, påvirke og forbedre nettbutikken sammen med oss. Den nye nettbutikken vil være mer moderne og brukervennlig, og utvikles kontinuerlig i tett samarbeid med ulike interessegrupper og brukere. Dersom du i dag bruker t:kort må du uansett over på ny nettbutikk i løpet av de nærmeste månedene. Blir du med allerede nå kan du påvirke hvordan nettbutikken blir. - Enklere og mer oversiktlig for deg. - Påvirk utviklingen av nettbutikk direkte. - Få tilgang til periodebilletter som ikke lenger kan kjøpes i dagens nettbutikk. - Administrer t:kort og billetter selv. Dersom du mister et t:kort kan du selv sperre det og erstatte det med et nytt. - Alle billettkjøp klare til bruk - med en gang de er kjøpt! Du trenger ikke lenger vente på at billetten skal aktiveres på t:kortet ditt.

Hvor er vi og hvor skal vi?

 1. Opprett brukerprofil med telefonnummerMarkert som igang
 2. Registrer t:kortet ditt til ny AtB brukerprofileMarkert som igang
 3. Kjøp periodeprodukt 7, 30 eller 180 dagerMarkert som igang
 4. Se status på billetter og hent ut kvitteringerMarkert som igang
 5. Periodebillett alle sonerMarkert som ikke satt igang
 6. Klippekort (10 reiser)Markert som ikke satt igang
 7. Periodebilletter hurtigbåtMarkert som ikke satt igang
 8. Felles innlogging med AtB appMarkert som ikke satt igang
 9. Kjøp og administrasjon på vegne av andreMarkert som ikke satt igang
 10. Varsling ved utløp av periode- eller klippekortsbilletterMarkert som ikke satt igang
 11. Innlogging med e-postMarkert som ikke satt igang
 12. Lagring og automatisk trekk fra bankkortMarkert som ikke satt igang
Din personlige AtB-profil tar vare på alle billettene og reisepreferansene dine. Enten du kjøper billetter i app eller nettbutikk vil du ha oversikt over dem i profilen – når som helst – fra hvor som helst.

Hvorfor lager vi ny nettbutikk?

I løpet av 2021 endrer vi billettsystemet vårt ved å gå over til det vi kaller ID-basert billettering. Kort fortalt betyr dette at billettene vil være knyttet en personlig profil som du oppretter, i stedet for å være knyttet til én fysisk billettbærer - slik som smarttelefonen eller t:kortet ditt. Ved å la reisende ta i bruk pilotversjoner tidlig kan vi sikre en kundeopplevelse som overgår den du er vant til fra før. Vi lover å holde deg godt informert om endringene og hvordan de vil påvirke akkurat deg!