AtBeta
Hopp til innhold

AtBeta

Aktive pilotprosjekter

AtB Reiseapp

Vi er godt i gang med vår helt nye reiseassistent. Dette skal bli den eneste appen du trenger for å planlegge, betale og gjennomføre en Trøndelagsreise. Uansett om du velger å sykle, gå, busse, trikke, toge eller krysse fjorden vil assistenten gi deg full kontroll på reisen. Appen skal på sikt erstatte dagens AtB Reise og Mobilett.

Les mer og bli med som testpilot

Din nye nettbutikk

Din nye, personlige og brukervennlig nettbutikk for kjøp og administrasjon av billetter og reisekort til fremtidens mobilitetstilbud.

Lær mer om ny nettbutikk

Europas første selvkjørende buss på bestilling

Vi tester selvkjørende buss på Øya i Trondheim. Pilotprosjektet skal gi oss innsikt i hvordan reisende og omgivelsene bruker og forholder seg til tilbudet og teknologien. Vi ønsker å forstå hva selvkjørende kjøretøy kan bety for hverdagslogistikken i et nabolag.

Les mer om selvkjørende buss
Test alt text

67pluss

67pluss er AtBs prøveprosjekt med aldersvennlig transport i Trondheim. Tilbudet er for de som har fylt 67 år og som har behov for å komme seg til lege, fysioterapaut, butikk, vennebesøk eller kollektive knutepunkt. Med 67pluss ønsker vi å skape økt tilgjengelighet og gi mennesker muligheten til å møtes, uavhengig av alder.

Les mer om 67pluss
Glade sjåfører tar i mot deg som benytter deg av 67pluss.

Elsparkesykler i Namsos

Kan elsparkesykkelen bidra til at flere parkerer bilen på korte turer? Vi ønsker å lære mer om kundebehovene i de trønderske byene og hvordan vi kan skape bedre og flere bevegelsesmuligheter med kombinert mobilitet.

Les mer om elsparkesykler

Apple Watch og iPhone

I sommer har studentene Mats og Stina Sofie fra NTNU jobbet med å bringe AtB til Apple Watch. De ønsket å gjøre det lettere for faste reisende å gjennomføre sine bussreiser ved hjelp av iPhone og Apple Watch.

Les mer
Viser bruk av Apple Watch implementasjon

SykkelSafe ved Steinkjer stasjon

Sikker sykkelparkering skal gjøre det enklere å ta i bruk sykkel og elsykkel som fremkomstmiddel til jobb og skole eller i kombinasjon med buss eller tog ved lengre reiser. Pilotprosjektet gjør det mulig å flytte SykkelSafen til andre steder i Trøndelag og vi kan lære mer om kundebehovene og mulighetene for kombinert mobilitet.

Les mer om SykkelSafe
Bilde av SykkelSafen ved Steinkjer stasjon

Avgangstavle

Tavla er en sanntidstavle med oversikt over avganger nær deg. Det vil si avganger for buss, trikk, tog og båt, samt status over ledige bysykler. Når tavla er opprettet kan du gjøre en rekke justeringer, for å gjøre avgangene best mulig tilpasset dine behov. Som bedrift kan du også laste opp egen logo og kombinere denne med ett av våre fem fargetemaer, slik at tavla samsvarer med deres visuelle profil.

Les mer og test ut avgangstavlen
Avgangstavlen viser avganger fra dine egne valg av holdeplasser.