AtBeta
Hopp til innhold

AtBeta

Bestillingsløsning for fleksibel transport

Fleksibel transport er et kollektivtilbud som tar deg fra der du bor til fritidsaktiviteter, venner eller buss til byen. Tilbudet kjører til faste tider på bestilling. Vi har testet en ny, digital og selvbetjent løsning for bestilling av fleksibel transport på Røros og i Hølondaområdet.

Bli testpilot!

• Det kreves ingen forkunnskaper • Du må bo i sonen på kartet • Vi ønsker deltakere i alle aldre med alle funksjonsevner Du forplikter deg til å • reise med fleksibel transport minst fire ganger i pilotperioden. • delta på et oppsummeringsmøte for å dele dine erfaringer med AtB. Les om tilbudene på Røros og i Melhus lengre ned. Påmeldingen er stengt.

Fleksibel transport på Røros

Bestill fleksibel transport fra der du er til dit du skal i sonen under. Du kan reise mandag til fredag kl. 06:00-21:00 og lørdag kl. 10:00-14:00, og du bestiller fra adresse til adresse. Bestill inntil sju dager i forveien og senest en time før du skal reise.

Se tilbudet på Røros

Fleksibel transport i Melhus

Fra hvilken som helst adresse i sonen i Hølondaområdet kan du bestille reise til og fra Melhus skysstasjon. Tidene er tilpasset både fritidsaktiviteter og avganger på linje 71 Melhus - Tiller - Trondheim, slik at du kan reise videre til Trondheim. Når du bestiller hentes du med drosje. Mandag til fredag er det ankomst i Melhus kl. 17:15 og avgang fra Melhus kl. 20:50. Lørdag og søndag er det ankomst i Melhus kl. 11:15 og avgang fra Melhus kl. 19:15. Bestill reise til og fra sentrum, eller reis kun én vei.

Se tilbudet i Melhus