AtBeta
Hopp til innhold

AtBeta

Fleksibel billett

Arbeidslivet er i endring, og folk får mer fleksible hverdager. Hvordan kan vi tilby et billettprodukt som er tilpasset den nye, fleksible arbeidshverdagen med økt bruk av hjemmekontor?

Passer piloten for deg?

Vi vil utvikle en ny billett som er godt tilpasset den nye arbeidshverdagen. Mange jobber hjemme et par dager i uka, og synes ikke lenger det er lønnsomt å kjøpe periodebillett. Vi søker deg som: • Reiser 1-3 dager i uka i sone A • Bruker voksenbillett • Kan kjøpe billett med mobilen • Jobber jevnlig fra hjemmekontor Sone A inkluderer Trondheim, Melhus, Malvik, Stjørdal og Skaun.

Slik blir piloten

Nå skal vi teste en ny modell som gir rabatt på enkeltbillett ut fra hvor ofte du reiser. Pilotperioden starter i september og vil vare ut året. Vi vil lansere ny funksjonalitet du kan teste ut underveis i perioden. Testpiloter får en kode som brukes i appen AtB for å få tilgang til den nye rabatterte enkeltbilletten. Rabatten regnes ut med grunnlag i hvor mange reiser du har i snitt per uke de siste fire ukene. Jo oftere du reiser, desto billigere blir enkeltbilletten din.

Meld deg på her

Hvor skal vi?

  1. KonseptutviklingMarkert som igang
  2. Pilot i sone A sept-des 2022Markert som ikke satt igang
  3. Pilot fase 2Markert som ikke satt igang
  4. Evaluering og videre utviklingMarkert som ikke satt igang
  5. Fleksibel billett er tilgjengelig for alleMarkert som ikke satt igang