AtBeta
Hopp til innhold

AtBeta

Fleksibel billett

Våre reisevaner endrer seg, arbeidslivet er i endring, og flere har fått mer fleksible hverdager. Hvordan kan vi tilby et billettprodukt som er tilpasset deg som gjerne reiser kollektivt, men ikke så ofte at det er lønnsomt med periodebillett? For eksempel deg som velger sykkel noen dager og kollektivt andre dager eller deg som har mulighet for hjemmekontor enkelte dager.

Passer piloten for deg?

Interessen for å delta i piloten har vært stor og påmeldingen er nå stengt. Vi åpner påmeldingen igjen hvis det blir behov. Deltagerne i piloten fyller følgende kriterier: • Reiser inntil 6 turer i uka med buss/trikk i sone A • Bruker enkeltbillett voksen • Kan kjøpe billett med mobilen Sone A inkluderer Trondheim, Melhus, Malvik, Stjørdal og Skaun.

Slik er piloten

Vi tester en ny modell som gir rabatt på enkeltbillett ut fra hvor ofte du reiser. Pilotperioden startet i oktober og vil vare ut året. Vi vil lansere ny funksjonalitet du kan teste ut underveis i perioden. Testpiloter får en kode som brukes i appen AtB for å få tilgang til den nye rabatterte enkeltbilletten. Rabatten regnes ut med grunnlag i hvor mange reiser du har i snitt per uke de siste to ukene. Jo oftere du reiser, desto billigere blir enkeltbilletten din.

Hvor skal vi?

  1. KonseptutviklingMarkert som igang
  2. Pilot i sone A fase 1 okt-des 2022Markert som igang
  3. Pilot i sone A fase 2 feb-mars 2023Markert som igang
  4. Evaluering av pilotMarkert som igang
  5. Videreutvikle konseptetMarkert som ikke satt igang